NEWS ALERT Cîţu a demis toţi secretarii de stat ai USR PLUS

  • Premierul Florin Cîţu anunţă că miercuri seara îi va destitui pe secretarii de stat ai USR PLUS: „Eu nu ştiu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”.
  • UPDATE: Ordinul de destituire a fost publicat în Monitorul Oficial.
7178 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT Cîţu a demis toţi secretarii de stat ai USR PLUS

NEWS ALERT Cîţu va demite toţi secretarii de stat ai USR PLUS

UPDATE: Ordinul de destituire a fost publicat în Monitorul Oficial.

„În momentul în care ai negociat cu AUR şi cu PSD, nu pot să am secretari de stat în ministere, pentru că eu nu ştiu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”, spune, la Digi24, Florin Cîţu.

Întrebat când îi va destitui pe secretarii de stat ai USR PLUS, Cîţu a spus: „În această seară (miercuri seara - n.r.)”.

În privinţa directorilor susţinuţi de USR PLUS în instituţii deconcentrate, spune că aceştia au câştigat concursuri şi că va fi respectată legea.

Dan Barna a explicat de ce nu au demisionat secretarii de stat şi prefecţii USR PLUS: „Nu sunt votaţi de Parlament. Este dreptul şi atributul premierului să decidă cum îşi structurează Cabinetul”.

Miniştrii USR PLUS au demisionat marţi dimineaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici