Cîţu ne dă asigurări: „Anul ăsta iarna nu ne va lua prin surprindere”

  • Premierul Florin Cîţu le promite românilor că în următoarea iarnă nu vor fi probleme cu deszăpezirea.
  • Anul acesta nu o să fim luaţi pe nepregătite, a spus şeful Guvernului la finalul unei şedinţe cu prefecţii.
828 afișări
Imaginea articolului Cîţu ne dă asigurări: „Anul ăsta iarna nu ne va lua prin surprindere”

Cîţu spune că autorităţile nu vor fi luate prin surprindere în această iarnă. „Nu accept nicio scuză!”

Şedinţa convocată de premierul Florin Cîţu s-a desfăşurat sub forma unei videconferinţe la care au participat toţi prefecţii, dar şi reprezentanţi ai Guvernului. Prim-ministrul a spus că la iarnă autorităţile locale vor fi pregătite pentru deszăpezire şi pentru a încălzi clădirile pe care le deţin.

„În ceea ce priveşte pregătirea pentru sezonul rece, le-am transmis prefecţilor să se asigure că au stocurile necesare pentru deszăpezire, curăţarea drumurilor şi tot ce ţine de încălzirea clădirilor administrate de prefecturi sau restul autorităţilor locale. Nu accept nicio scuză! Anul acesta nu o să fim luaţi pe nepregătite”, a anunţat premierul Florin Cîţu.

În cadrul şedinţei de marţi, premierul a mai vorbit cu prefecţii despre pregătirile privind noul an şcolar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici