Cîţu se gândeşte la demiterea secretarilor de stat şi a prefecţilor USR PLUS. „Dacă nu mai eşti la guvernare, să plece tot aparatul”

Premierul Florin Cîţu spune că se gândeşte la posibilitatea îndepărtării din funcţii a prefecţilor, subprefecţilor şi secretarilor de la stat de la USR-PLUS, după ce miniştrii acestui partid au demisionat, iar formaţiunea condusă de Dan Barna şi Dacian Cioloş a depus o moţiune de cenzură.

1127 afișări
Imaginea articolului Cîţu se gândeşte la demiterea secretarilor de stat şi a prefecţilor USR PLUS. „Dacă nu mai eşti la guvernare, să plece tot aparatul”

Cîţu se gândeşte la demiterea secretarilor de stat şi a prefecţilor USR PLUS. „Dacă nu mai eşti la guvernare, să plece tot aparatul”

„Cum iau o decizie, o să o anunţ. Mi s-ar părea normal totuşi ca totuşi, dacă nu mai eşti la guvernare, să plece tot aparatul", spune, miercuri, la Antena 3, Florin Cîţu, chestionat dacă urmează să îi demită pe toţi cei din USR-PLUS din aparatul administrativ.

Totuşi, el spune că are o teamă.

„O să vă spun teama mea cea mai mare. Şi e o teamă onestă. Dacă rămân, ar însemna să aduc la guvernare AUR şi PSD, pentru că asta e coaliţia azi, AUR, USR şi PSD. Cei numiţi de USR-PLUS pot reprezenta interesele AUR şi PSD. Niciodată nu o să am guvernare cu ei, aşa că mai bine îi înlătur ca să nu existe nicio discuţie. Dar nu am luat nicio decizie”, conchide premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici