Ciucă, despre coaliţia cu PSD: Toţi partenerii apreciază această maturitate şi responsabilitate

„Toţi partenerii noştri apreciază foarte mult această maturitate şi responsabilitate politică”, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, despre coaliţia cu social-democraţii.

102 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre coaliţia cu PSD: Toţi partenerii apreciază această maturitate şi responsabilitate

Ciucă, despre coaliţia cu PSD: Toţi partenerii apreciază această maturitate şi responsabilitate

„Din punct de vedere politic, s-a realizat acest construct între centru-dreapta PNL şi centru-stânga, PSD, din responsabilitatea de a asigura stabilitatea şi echilibrul ţării - şi sunt convins că dumneavoastră înţelegeţi foarte bine că într-o astfel de construcţie politică există ideologii, doctrine şi abordări specifice fiecărui partid în parte, există disensiuni - dar eu apreciez ca aceste disensiuni practic ne conduc spre ceea ce înseamnă în final o decizie care să asigure ceea ce spuneam, rostul acestei coaliţii, stabilitatea şi echilibrul. Ca atare, pot să vă spun din toate activităţile pe care le-am derulat ca premier şi acum, ca preşedinte al Senatului că în întâlnirile internaţionale, toţi partenerii noştri apreciază foarte mult această maturitate şi responsabilitate politică a liderilor partidelor din România şi practic suntem un partener cât se poate de credibil atât pentru Bruxelles, cât şi pentru Washington, pentru Berlin, pentru Paris, pentru Londra, pentru toţi partenerii noştri strategici”, afirmă Nicolae Ciucă.

El a participat, miercuri, la Foreign Investors Summit 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici