Ciucă, despre numirea lui Abrudean: Nu e o prioritate. Vom găsi o soluţie

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a spus joi că numirea lui Mircea Abrudean în funcţia de secretar general al Guvernului nu este o prioritate în acest moment şi spune că este convins că va fi găsită o soluţie.

121 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre numirea lui Abrudean: Nu e o prioritate. Vom găsi o soluţie

Nicolae Ciucă a participat joi dimineaţa la o întâlnire cu mai mulţi miniştri şi secretari de stat ai PNL la o şedinţă de coordonare a activităţii politice şi guvernamentale. Au fost dezbătute probleme legate de scheme de ajutor pentru producătorii români, demararea procedurilor pentru consorţiile duale la nivelul Ministerului Educaţiei sau sprijinirea învăţământului în limba română din Diaspora.

La finalul întâlnirii, preşedintele Senatului a fost întrebat despre numirea lui Mircea Abrudean în funcţia de secretar general al Guvernului.

„Am convenit ca după ce rezolvăm aceste probleme care sunt absolut prioritare şi absolut necesare pentru bunul mers al guvernării şi pentru bunul mers al tuturor măsurilor pe care noi le-am luat, să avem această discuţie cât de curând posibil, când avem finalizate aceste chestiuni. Nu este obligatoriu o prioritate, ceea ce vă pot spune este că domnul Abrudean a lucrat în fostul Guvern, a fost şeful Cancelariei, a lucrat foarte bine, până în acest moment avem toate avizele necesare pentru a putea să încadreze această funcţie”, a declarant Nicolae Ciucă.

Acesta a spus că „împreună cu domnul Marcel Ciolacu vom găsi o soluţie în acest sens”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici