Ciucă, despre poliţele RCA în şedinţa de guvern: Şeful ASF va prezenta joi o concluzie - surse

Şeful ASF va prezenta joi o concluzie despre poliţele RCA, le-a spus Nicolae Ciucă miniştrilor în şedinţa de guvern, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Executiv.

301 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre poliţele RCA în şedinţa de guvern: Şeful ASF va prezenta joi o concluzie - surse

Ciucă, despre poliţele RCA în şedinţa de guvern: Şeful ASF va prezenta joi o concluzie - surse

„Mâine (joi - n.r.), şeful ASF (Nicu Marcu - n.r.) va prezenţa o concluzie. Încă nu s-a finalizat controlul la Euroins, care are o piaţă destul de consistentă”, le-a spus Nicolae Ciucă miniştrilor în şedinţa de guvern, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Executiv.

Potrivit premierului, „trebuie soluţii prin care dacă Euroins intră în insolvenţă, să poată fi preluată”.

„Poate fi o soluţie plafonare preţurilor, pe o perioada determinată de timp...Stabilim cu experţii cât”, a mai spus Ciucă.

De asemenea, premierul a precizat că a discutat atât cu Rareş Bogdan, cât şi cu Bogdan Aurescu: „Unul rămâne în Bruxelles, celălalt ministru de Externe”.

Totodată, Nicolae Ciucă a spus că autorităţile de la Bucureşti aşteaptă miercuri un acord de la ministerul ucrainean al Apărării : „O să măsurăm mai întâi pe Chilia, apoi Bâstroe”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici