Ciucă: Legea pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliţie

Nicolae Ciucă, liderul PNL, susţine că PNL este cel care a susţinut întotdeauna creşterea pensiilor în condiţii sustenabile şi că „grija pentru seniori trebuie să fie un angajament pe care îl onorăm cu fiecare ocazie”.

278 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Legea pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliţie

Ciucă: Legea pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliţie

Liderul liberalilor a scris pe Facebook că noua lege a pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliţie: contributivitate, stabilitate, solidaritate şi egalitate.

„Partidul Naţional Liberal este cel care a susţinut întotdeauna creşterea pensiilor în condiţii sustenabile. Legea, care a fost astăzi aprobată în şedinţa de guvern, are la bază patru principii pe care le-am agreat în coaliţie: contributivitate, stabilitate, solidaritate şi egalitate”, a spus Ciucă.

Lideul PNL adaugă că partidul din care face parte a majorat deja pensiile cu 40%.

„Întotdeauna, noi, liberalii, am fost susţinătorii majorărilor oneste, cu adevărat sustenabile şi am demonstrat acest lucru şi în ultimii ani. Din 2020 şi până astăzi, PNL a majorat pensiile cu aproximativ 40% şi de fiecare dată am făcut-o pe baza unor calcule solide şi bine fundamentate. Grija pentru seniori trebuie să fie un angajament pe care îl onorăm cu fiecare ocazie, construind o Românie în care fiecare cetăţean să simtă respectul şi recunoştinţa pe care societatea i le datorează pentru anii de muncă”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

Legea pensiilor a fost adoptată, joi, de Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici