Ciucă, limbaj dublu despre primarii traseişti

  • Edilii liberali care merg la PSD nu sunt în regulă. Însă cei care nu se regăsesc în familia de dreapta sunt bineveniţi la noi, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă
  • Anul acesta vor fi organizate toate cele patru tipuri de alegeri, locale, europarlamentare, parlamentare şi prezidenţiale.
  • Liberalii spun că vor să candideze pe liste proprii, nu în alianţă cu partenerii de coaliţie de guvernare.
268 afișări
Imaginea articolului Ciucă, limbaj dublu despre primarii traseişti

Ciucă, limbaj dublu despre primarii traseişti

„Au fost şi vor mai fi primari care practică această atitudine de a se muta de la un partid la altul. (...) Din păcate, atunci când discutăm despre primarii care au obiceiul de traseism politic arată ca cineva îşi ia bilet spre o anumită destinaţie şi după aceea, brusc, se hotărăşte să coboare în altă parte. Nu cred că trebuie să constituie un impediment în ceea ce priveşte funcţionarea noastră ca partid, pentru că în coaliţie - am discutat acest subiect, foarte onest spun - nu ne foloseşte nici nouă, nici celorlalte partide această atitudine. Nu le foloseşte nici primarilor, pentru că li se pune o etichetă absolut nerezonabilă - traseist. Pentru ce? Cu 10 sau 20 de primari în plus ce rezolvă? Este decât un sâmbure de polemică pe un subiect care nu trebuie să ne ocupe timpul”, spune preşedintele PNL despre primarii liberali care vor candida din partea PSD.

Totodată, el a fost întrebat dacă PNL va primi primari de la alte formaţiuni.

„Acum sunt partide care deja îşi pierd din relevanţă. Noi am anunţat că suntem deschişi pentru tot ceea ce înseamnă coagularea dreptei în politica din România. PNL, partid de 149 de ani, reprezintă axul central în ceea ce înseamnă dreapta în România. Suntem dispuşi, pentru a coagula toate forţele de dreapta în jurul nostru fie cu partidele politice, aşa cum arată ele azi, fie cei care vor să vină şi nu se regăsesc în familia de dreapta sunt bineveniţi”, încheie Ciucă.

În 2024 vor fi organizate toate tipurile de alegeri. Europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici