Ciucă: Nu cred că ne putem permite anul acesta să nu ne încadrăm în ţintele de deficit

„Nu cred că ne putem permite anul acesta să nu ne încadrăm în ţintele de deficit”, spune premierul Nicolae Ciucă. „Măsurile pe care le avem în vedere atât cu chibzuirea cheltuielilor bugetare, cât şi cu creşterea gradului de colectarea vizează tocmai încadrarea în ţinta de deficit”, adaugă el.

117 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Nu cred că ne putem permite anul acesta să nu ne încadrăm în ţintele de deficit

Ciucă: Nu cred că ne putem permite anul acesta să nu ne încadrăm în ţintele de deficit

„Măsurile pe care le avem în vedere atât cu chibzuirea cheltuielilor bugetare, cât şi cu creşterea gradului de colectarea vizează tocmai încadrarea în ţinta de deficit. Azi am subliniat că instituţiile internaţionale au menţinut şi ridicat pe alocuri ratingul de ţară pentru România, motiv pentru care nu cred că ne putem permite anul acesta să nu ne încadrăm în ţintele de deficit”, spune Nicolae Ciucă.

Premierul a fost întrebat dacă România riscă să nu se încadreze în acest an în ţinta de deficit bugetar.

„Încadrarea în ţintele de deficit, politice economice şi măsurile luate la nivelul guvernului ne-au permis să rămânem în acest trend ascendent”, conchide Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici