Ciucă, reacţie la acuzaţiile Emiliei Şercan, cea care a dezvăluit plagiatul tezei de doctorat

„Am decis să denunţ public operaţiunile de discreditare şi intimidare la care sunt supusă după ce am dezvăluit că teza premierului Nicolae Ciucă este plagiată”, a explicat jurnalista. Ciucă a cerut investigaţii după ce Emilia Şercan a declarat că statul orchestrează operaţiuni de kompromat.

11876 afișări
Imaginea articolului Ciucă, reacţie la acuzaţiile Emiliei Şercan, cea care a dezvăluit plagiatul tezei de doctorat

Ciucă, reacţie la acuzaţiile Emiliei Şercan, cea care a dezvăluit plagiatul tezei de doctorat

Premierul Nicolae Ciucă a cerut investigaţii după ce jurnalista Emilia Şercan a declarat că statul orchestrează operaţiuni de kompromat, de defăimare şi intimidare, potrivit alephnews.ro.

Autorităţile statului au orchestrat o operaţiune de kompromat împotriva mea. Acum încearcă să o muşamalizeze” a declarat Şercan prin intermediul PressOne.

Acest text nu este despre viaţa mea privată. Acest text este despre modul în care un jurnalist de investigaţie este ameninţat, hărţuit, intimidat şi discreditat nu de exponenţi ai crimei organizate, ci prin mijlocirea şi complicitatea unor oficiali ai statului român! Am decis să denunţ public operaţiunile de discreditare şi intimidare la care sunt supusă după 18 ianuarie 2022, data la care am dezvăluit că teza premierului României, Nicolae Ciucă, este plagiată”, a explicat jurnalista.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a transmis marţi, 5 aprilie, că premierul Nicolae Ciucă a cerut tragerea la răspundere a celor responsabili, după ce jurnalista Emilia Şercan a acuzat Poliţia Română că a „scurs” în presă o captură de ecran depusă ca probă într-un dosar legat de ameninţările pe care le-a primit după ancheta în care îl acuza pe premierul Nicolae Ciucă de plagiat în teza de doctorat.

„Guvernul României susţine total libertatea presei. România este o ţară democratică, în care dreptul la informare şi libertatea de expresie sunt sacre. Premierul Nicolae Ciucă solicită autorităţilor competente ca orice formă de intimidare a jurnaliştilor sa fie investigată, iar vinovaţii traşi la răspundere”, a afirmat Dan Cărbunaru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici