Ciucă: Succesul rotativei va însemna un exemplu postdecembrist de guvernare partajată - surse

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă le-a spus colegilor săi lilberali că succesul rotativei guvernamentale va însemna un prim exemplu din istoria postdecembristă de guvernare partajată între dreapta şi stânga eşicherului politic, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

264 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Succesul rotativei va însemna un exemplu postdecembrist de guvernare partajată - surse

Ciucă: Succesul rotativei va însemna un exemplu postdecembrist de guvernare partajată - surse

Premierul Nicolae Ciucă este, luni, la o întâlnire cu membrii PNL Vrancea.

Acesta le-a spus colegilor săi liberali că România are nevoie în continuare de o guvernare stabilă pentru a putea face ameninţărilor din jur.

În plus, premierul le-a mai spus liberalilor vrânceni că succesul rotativei va însemna un prim exemplu din istoria postdecembristă de guvernare partajată între dreapta şi stânga politică.

Potrivit premierului Ciucă, rolul PNL după rotativă va rămâne acelaşi, „de garant al stabilităţii guvernamentale şi de motor al măsurilor care generează creşterea clasei de mijloc. A oamenilor cu o calitate a vieţii decentă”, au declarat sursele citate.

Rotativa guvernamentală va avea loc în luna mai a acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici