Ciuhandu nu recunoaşte decizia CNC al PNŢCD

Preşedintele PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu, şi preşedinte al Consiliului Naţional de Conducere al PNŢCD, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că nu recunoaşte decizia prin care Comitetul Naţional de Conducere al partidului, reunit la Sinaia, l-a demis din conducerea formaţiunii.

59 afișări
Imaginea articolului Ciuhandu nu recunoaşte decizia CNC al PNŢCD

Ciuhandu nu recunoaşte decizia CNC al PNŢCD (Imagine: Mediafax Foto)

"Comitetul Naţional de Conducere nu este statutar, astfel că singurele manifestări statutare care au loc în cadrul partidului sunt Consiliul Naţional care s-a ţinut la Bucureşti şi Congresul Extraordinar, astfel că o decizie a demiterii nu există, nu se pot lua asemenea decizii de către un comitet sau consiliu nestatutar”, a spus Ciuhandu.

Gheorghe Ciuhandu este nemulţumit de unele decizii luate de conducerea partidului, cum ar fi excluderea unor persoane importante din PNŢCD şi candidatura la parlamentare pe lista PNL, ceea ce ar însemna, în opinia sa, ca ţărăniştii să nu aibă identitate politică.

Cei 51 de membri ai Comitetului Naţional de Conducere al PNŢCD care au participat la şedinţa de la Sinaia condusă de preşedintele partidului, Marian Miluţ, au votat pentru eliberarea din funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional de Conducere al PNŢCD a lui Gheorghe Ciuhandu, în locul său fiind ales Marius Popovici, fost preşedinte al organizaţiei judeţene Timiş şi actual vicepreşedinte al partidului.

Miluţ a apreciat că rămânerea lui Ciuhandu acestuia în PNŢCD ţine doar de "optiunea" acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici