Ciuhandu: PDL a folosit PNŢCD pe post de cal troian pentru a intra în PPE

Preşedintele PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea pe care o conduce a avut pe plan local o "relaţie dificilă" cu PDL, iar pe plan naţional democrat-liberalii au folosit PNŢCD "pe post de cal troian pentru a intra în PPE".

26 afișări
Imaginea articolului Ciuhandu: PDL a folosit PNŢCD pe post de cal troian pentru a intra în PPE

Ciuhandu: PDL a folosit PNŢCD pe post de cal troian pentru a intra în PPE (Imagine: Mediafax Foto)

Gheorghe Ciuhandu a spus că la întâlnirea de duminică pe care a avut-o cu premierul Emil Boc şi cu alţi reprezentanţi ai PDL "s-au făcut tot felul de promisiuni", însă el nu contează foarte mult pe acestea.

"Vreau să spun că au făcut tot felul de promisiuni. Câtă vreme, însă, interesul Timişoarei nu este băgat în seamă, degeaba fac promisiuni. În plan local, cu PDL am avut o relaţie dificilă, în plan naţional ne-au folosit pe post de cal troian pentru a intra în PPE. Aşa că nu pot avea încredere. Dacă vor să dovedească că îi interesează Timişoara, eu aştept să o facă", a afirmat Ciuhandu.

El a spus că nu i s-a propus să devină membru PDL şi că nu se "joacă cu partidele neocomuniste".

"Cât priveşte propunerea de a intra în PDL, vreau să înlătur orice speculaţii şi să precizez că nu mi-au propus aşa ceva, cred că nici nu îşi permit să îmi sugereze să intru în PDL. Familia mea a suferit în timpul regimului comunist. Eu nu am fost niciodată membru PCR. Eu nu mă joc cu partidele comuniste şi neocomuniste. Am fost şi sunt doar membru PNŢCD şi o să mor în PNŢCD, ca să fie toată lumea lămurită", a afirmat Ciuhandu.

Premierul Emil Boc a participat, duminică, la Timişoara, la lansarea candidaţilor democrat-liberali pentru PE. Boc a fost însoţit la Timişoara de mai mulţi miniştri şi lideri PDL, printre care Roberta Anastase, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Sulfina Barbu, şi de candidaţii pentru PE Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Cristian Preda şi Nicolae Banda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici