Ciuhandu: Radu Vasile era un om foarte inteligent, probabil mai putea face multe pentru societate

Fostul preşedinte al PNŢCD Timiş Gheorghe Ciuhandu spune că Radu Vasile "era un om foarte inteligent şi probabil mai putea face foarte multe pentru societatea românească".

225 afișări
Imaginea articolului Ciuhandu: Radu Vasile era un om foarte inteligent, probabil mai putea face multe pentru societate

Gheorghe Ciuhandu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Fostul preşedinte al PNŢCD Timiş Gheorghe Ciuhandu a declarat, mirecuri, că regretă dispariţia fostului premier Radu Vasile şi că aflase că acesta era bolnav de mai mulţi ani.

"Am auzit şi eu acum câteva minute despre moartea lui Radu Vasile şi, ce pot să spun, regret profund. Ştiam că era bolnav de câţiva ani buni şi, din păcate, starea sănătăţii nu i-a mai permis să depună activitate în partid. Nu pot să spun că am avut o relaţie profesională strânsă cu el, cel puţin în ultima vreme, pentru că se retrăsese din politică. Era un om foarte inteligent şi probabil mai putea face foarte multe pentru societatea românească", a afirmat Ciuhandu.

Radu Vasile, în vârstă de 71 de ani, a murit în noaptea de marţi spre miercuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici