Ciuhodaru: PC încearcă să denigreze candidatul UNPR la Primăria Iaşi. Sunt şi rămân la UNPR

Deputatul Tudor Ciuhodaru a declarat, duminică, că este şi rămâne membru al UNPR, caliatate din care va "candida şi câştiga" alegerile pentru primăria Iaşi şi a spus că afirmaţiile privind revenirea sa în PC arată "teamaUSL pentru pierderea postului de primar la alegerile din acest an".

253 afișări
Imaginea articolului Ciuhodaru: PC încearcă să denigreze candidatul UNPR la Primăria Iaşi. Sunt şi rămân la UNPR

Ciuhodaru: PC încearcă să denigreze candidatul UNPR la Primăria Iaşi. Sunt şi rămân la UNPR (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Declaraţiile unui domn din PC sunt doar o nouă încercare de denigrare a candidatului UNPR la Primăria municipiului Iaşi, ceea ce demonstrează teama USL pentru pierderea postului de primar la alegerile din acest an. Nu bat la uşa nimănui pentru că sunt şi rămân membru UNPR şi, din această calitate, voi candida şi voi câştiga Primăria Iaşi. Apreciez faptul că partidele se bat pentru mine pentru că asta înseamnă că sunt candidatul care îl poate învinge pe primarul în funcţie", a spus deputatul Ciuhodaru, într-o declaraţie remisă MEDIAFAX.

Şeful conservatorilor ieşeni, Vasile Şalaru, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX că deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru, care a plecat anul trecut din PC, a avut unele discuţii la nivel central cu liderii partidului, pentru a reveni în rândurile acestei formaţiuni politice.

"Ciuhodaru încearcă să revină în PC. Mi-a spus-o preşedintele partidului. Ar trebui ca Tudor Ciuhodaru să se fi schimbat foarte mult, ca să-l primim. Când a plecat de la noi, eu unul m-am simţit trădat. Dacă îmi dovedeşte că a înţeles unele lucruri, este ok. Dacă nu înţelege că şi noi am făcut eforturi pentru el, atunci îmi pare rău, uşile rămân închise", a afirmat Vasile Şalaru.

La alegerile din 2008, Ciuhodaru a fost ales pe listele PSD, însă la scurt timp a demisionat din acest partid, acuzând unele neînţelegeri cu şeful social-democraţilor ieşeni Gheorghe Nichita. O perioadă, Ciuhodaru a activat ca independent, apoi s-a înscris în UNPR.

După alte câteva luni, el a trecut la conservatori, iar în septembrie 2011 a demisionat din PC şi s-a înscris în UNPR, unde activează şi în prezent.

Ciuhodaru este susţinut de UNPR pentru a candida la Primăria Iaşi, în tandem cu Constantin Simirad, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, care din această lună a devenit membru UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici