Ciuhodaru: Pentru Ponta cine munceşte este personaj exotic

Deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că afirmaţiile lui Victor Ponta la adresa sa arată că pentru liderul PSD orice om care munceşte este un personaj exotic.

896 afișări
Imaginea articolului Ciuhodaru: Pentru Ponta cine munceşte este personaj exotic

Ciuhodaru: Pentru Ponta cine munceşte este personaj exotic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Ciuhodaru a afirmat că Ponta nu are deprinderea de a veni la serviciu în fiecare zi, îi consideră "personaje exotice" pe cei care muncesc şi nu îi poate înţelege pe cei care au o profesie bine definită sau care obţin performanţă la locul de muncă.

"În ceea ce mă priveşte, mi-am făcut şi îmi fac datoria ca medic şi ca parlamentar, iar Victor Ponta nu este în măsură să comenteze activitatea pe care o desfăşor. Atunci când voi concura cu domnia sa la Monte Carlo sau la Cioca Boca, atunci să comenteze. Până atunci, să-şi vadă de raliurile lui şi de partidul care îi fuge de sub picioare", a mai spus şeful UPU Iaşi.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmă că deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru este "un personaj exotic" şi a spus că nu ştie ce legătură are acesta cu "lucrurile serioase".

Întrebat, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, cum comentează eliberarea din funcţia de consilier onorific pe probleme de urgenţă la Ministerul Sănătăţii a lui Tudor Ciuhodaru, Ponta a apreciat că Guvernul a dat dovadă de "criză de inspiraţie şi de seriozitate" la numirea acestuia.

Doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR, a fost eliberat, joi, din funcţia de consilier onorific la Ministerul Sănătăţii pe probleme de urgenţă, la două zile de la numirea lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici