Ciuhodaru va activa ca independent după excluderea din UNPR

Deputatul Tudor Ciuhodaru a declarat că va activa ca independent în Parlament, după ce a fost exclus din UNPR, ca urmare a votului său în favoarea moţiunii de cenzură, adăugând că, deocamdată, nu se pune problema înscrierii sale în alt partid politic.

20 afișări
Imaginea articolului Ciuhodaru va activa ca independent după excluderea din UNPR

Ciuhodaru va activa ca independent după excluderea din UNPR (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Tudor Ciuhodaru a declarat, marţi seară, pentru corespondentul MEDIAFAX că a avut o discuţie cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, înainte de votul la moţiune şi că i-a comunicat că va vota împotriva Guvernului.

"Excluderea mea e o opţiune a liderilor UNPR. I-am spus domnului Oprea ce voi face încă înainte de vot. Eu continuu să susţin interesele sănătăţii, pentru că înainte de toate sunt medic. Oamenii sunt cei mai importanţi, în rest e doar politică", a spus Ciuhodaru.

El a adăugat că, deocamdată, nu se va înscrie în vreun alt partid urmând să activeze ca independent.

"Sunt independent de când mă ştiu şi dependent de pacienţi şi de cei care m-au votat. Vom avea timpul de acum încolo să vorbim despre ce voi face", a adăugat Tudor Ciuhodaru.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost ales pe listele PSD la alegerile parlamentare din 2008, iar la începutul acestui an şi-a anunţat înscrierea în UNPR. El a explicat că PSD nu îl mai reprezintă, acuzând, totodată, lipsa de comunicare cu şeful local al PSD Iaşi, Gheorghe Nichita.

Tudor Ciuhodaru a fost liderul interimar al UNPR Iaşi, el profesând şi ca medic, fiind şeful Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

UNPR a anunţat, marţi, excluderea din partid a parlamentarilor care au votat moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, aceştia fiind Eugenia Barna, Tudor Ciuhodaru, Adrian Mocanu şi Ioan Munteanu.

Moţiunea de cenzură a PSD a fost respinsă la Parlament, întrunind doar 228 de voturi "pentru", în condiţiile în care, pentru a fi adoptată, ar fi fost nevoie de 236 de voturi. 197 de voturi au fost "împotriva" moţiunii, iar trei voturi au fost anulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici