Clotilde Armand: „Octavian Berceanu a fost înlocuit la Garda de Mediu cu fiul unui primar PNL”

  • Clotilde Armand, reprezentantul USR PLUS, a comentat înlocuirea lui Octavian Berceanu din fruntea Gărzii de Mediu în baza unei decizii a premierului Florin Cîţu.
  • Wow, înlocuitorul este fiul unui primar PNL din judeţul Călăraşi, a spus Armand.
6704 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand: „Octavian Berceanu a fost înlocuit la Garda de Mediu cu fiul unui primar PNL”

Clotilde Armand: „Octavian Berceanu a fost înlocuit la Garda de Mediu cu fiul unui primar PNL”

Clotilde Armand a scris un mesaj pe Facebook adresat lui Octavian Berceanu.

„Ca locuitor al Bucureştiului vreau să-i mulţumesc lui Octavian Berceanu pentru toată munca depusă la Garda Naţională de Mediu. Mulţi bucureşteni au respirat un aer mult mai curat datorită implicării şi muncii lui. Şi ştiu că nu a fos uşor să facă asta”, scrie în mesajul lui Clotilde Armand.

Reprezentantul USR PLUS a comentat decizia premierului spunând că Berceanu a fost înlocuit în funcţie de fiul unui primar PNL.

„Octavian Berceanu a fost demis din funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu de către actualul premier. Înlocuitorul lui Octavian este fiul unui primar PNL din judeţul Călăraşi. Ce poţi să spui mai mult decât ''wow''?”, este concluzia lui Armand.

Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a fost eliberat din funcţie de premierul Florin Cîţu, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Atribuţiile lui Berceanu vor fi preluate de comisarul adjunct al Gărzii de Mediu.

CITEŞTE ŞI: Berceanu, după demitere: „Rezultatele Gărzii de Mediu din ultimele 6 luni, cele mai bune din istoria de 20 de ani”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici