NEWS ALERT Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, demis de premierul Florin Cîţu

Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu (USR PLUS), a fost demis, luni, din funcţie de premierul Florin Cîţu. Decizia fost publicată în Monitorul Oficial.

6062 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, demis de premierul Florin Cîţu

NEWS ALERT Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, demis de premierul Florin Cîţu

Decizia de demitere a lui Octavian Berceanu, semnată de premierul Florin Cîţu, a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii, Octavian Alexandru Berceanu se eliberează din funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii de Mediu”, potrivit deciziei.

Atribuţiile sunt preluate de comisarul general adjunct al Gărzii de Mediu, Alexandru Lucian Vasile.

Activistul de mediu Octavian Berceanu, propus de USR, a fost numit în luna martie, în funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici