Clotilde Armand, reacţie după ce starea de alertă nu a mai fost prelungită. „Vom avea din nou stare de alertă dacă Romprest nu-şi face treaba”

Primarul Sectorului 1 din Bucureşti, Clotilde Armand, anunţă că va fi instituită din nou starea de alertă dacă societatea de salubrizare nu îşi va îndeplini obligaţiile. Reacţia edilului vine la puţin timp după ce prefectul Capitalei a anunţat că nu va prelungi starea de alertă în Sectorul 1.

12544 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand, reacţie după ce starea de alertă nu a mai fost prelungită. „Vom avea din nou stare de alertă dacă Romprest nu-şi face treaba”

Clotilde Armand, reacţie după ce starea de alertă nu a mai fost prelungită. „Vom avea din nou stare de alertă dacă Romprest nu-şi face treaba”

Primarul Clotilde Armand a anunţat pe Facebook faptul că decizia de luni privind starea de alertă a fost luată în urma unei discuţii între reprezentanţii Primăriei şi ai companiei de salubrizare.

„Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanţii companiei de salubrizare şi Primăria Sectorului 1, iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai şantajează autoritatea locală şi că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare aşa cum prevede legea salubrizării şi regulamentul municipial de salubrizare”, a declarat Clotilde Armand.

Totuşi, edilul Sectorului 1 spune că starea de alertă poate fi din nou impusă dacă societatea de salubrizare nu îşi face treaba.

„De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile şi a refuzat sistematic să priceapă, menţinând un şantaj ticalos: fără facturi umflate şi fără curăţenie fictivă. În caz contrar vom aveam din nou stare de alertă”, a precizat primarul Armand.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, luni, că nu va prelungi starea de alertă în Sectorul 1, cerută de primarul Clotilde Armand, pentru că situaţia din teren arată că salubrizarea este, în acest moment, bună şi nu se mai impune o asemenea măsură.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici