Clotilde Armand vrea să pedepsească comercianţii care fac mizerie. 370 tone de gunoi au fost găsite în zona Drumul Poiana Pietrei

370 de tone de gunoi provenite din deşeuri necontrolate au fost strânse în weekend din zona Drumul Poiana Pietrei, a anunţat primarul Sectorului 1 Clotilde Armand.

159 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand vrea să pedepsească comercianţii care fac mizerie. 370 tone de gunoi au fost găsite în zona Drumul Poiana Pietrei

Clotilde Armand, Facebook

„În acest weekend am strâns alături de voluntarii Let's Do It Romania 370 tone de gunoi provenite din deşeuri necontrolate în zona Drumul Poiana Pietrei - un loc unde cetăţenii nu înţeleg că strada nu e groapă de gunoi. De asemenea, unii comercianţi din Calea Victoriei nu înţeleg că strada nu este groapă de gunoi”, a transmis, duminică, pe Facebook, Clotilde Armand.

Primarul spune că au fost înăsprite controalele.

„Voi solicita ridicarea autorizaţiei de funcţionare pentru toţi comercianţii care îşi bat joc de locuitorii acestui oraş crezând că sunt mai presus de lege”, a adăugat primarul.

Clotilde Armand îi îndeamnă pe cetăţeni să sune la poliţa locală atunci când văd asemea practici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici