Cluj: Deputatul PPDD Ioan Moldovan a trecut la PC şi va fi prim-vicepreşedinte al filialei

Deputatul clujean Ioan Moldovan, ales din partea PPDD, a trecut la PC şi va fi numit în funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei clujene a acestei formaţiuni.

473 afișări

Preşedintele PC Cluj, Şerban Rădulescu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că a avut discuţii cu Ioan Moldovan imediat după alegerile generale.

"Îl cunoşteam de mai demult, iar dânsul şi-a manifestat dorinţa de a intra în PC. Înscrierea sa în PC a avut loc şi este un lucru bun, înseamnă un parlamentar în plus pentru conservatori, iar PC Cluj va avea un deputat. Domnul Moldovan va fi numit în funcţia de prim-vicepreşedinte al PC Cluj", a spus Rădulescu.

Deputatul Ioan Moldovan a declarat, la rândul său, că va anunţa oficial trecerea la PC în cursul săptămânii viitoare.

El a precizat că a intrat în PC pentru că nu s-a mai "regăsit" în PPDD.

Ioan Moldovan a candidat la alegerile generale din 9 decembrie 2012 pe listele PPDD în Colegiul nr. 7 zona Câmpia Turzii şi a fost ales deputat în urma redistribuirii. El a obţinut 3.887 de voturi (21,08 la sută), clasându-se pe locul al doilea în colegiu, după candidatul USL, Ilarie Ivan.

Ioan Moldovan are 61 de ani şi activează în Camera Deputaţilor în Comisia pentru administraţie publică. El a fost viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, în mandatul 2008-2012, din partea PDL, partid din care a demisionat înaintea alegerilor locale. A candidat ca independent la Primărie, dar a pierdut în faţa candidatului USL, Radu Hanga.

Înaintea alegerilor generale din decembrie 2012 el s-a înscris în PPDD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici