Coaliţia celor mici. Cernea, Paleologu şi Bălan îi cer lui Nicuşor Dan să-i utilizeze corturile pentru a strânge semnăturile necesare candidaturilor

Deputatul independent Remus Cernea a făcut miercuri un apel către Nicuşor Dan, cerându-i să permită ca la corturile USR din Bucureşti să fie strânse semnături de susţinere pentru candidatura sa, a lui Theodor Paleologu şi a lui Vişinel Bălan.

2293 afișări
Imaginea articolului Coaliţia celor mici. Cernea, Paleologu şi Bălan îi cer lui Nicuşor Dan să-i utilizeze corturile pentru a strânge semnăturile necesare candidaturilor

Coaliţia celor mici. Cernea, Paleologu şi Bălan îi cer lui Nicuşor Dan să-i utilizeze corturile pentru a strânge semnăturile necesare candidaturii

''Ţinând cont că există similiarităţi destul de mari ca abordare şi ca ţinută publică şi ca dorinţă de a ajuta la reformarea clasei politice între noi şi partidul lui Nicuşor Dan, USR, (…) îi adresăm un apel să ne ajute în aceste ultime zile ca la corturile USR să poată fi strânse în Bucureşti şi semnăturile pentru aceste trei candidaturi independente (Remus Cernea, Theodor Paleologu, Vişinel Bălan-n.r.)'', a declarat deputatul independent Remus Cernea, la Palatul Parlamentului.

Remus Cernea a afirmat că USR nu ar avea nimic de pierdut.

''Ar fi un gest de solidaritate democratică, nu ar avea absolut nimic de pierdut USR din asta, ci dimpotrivă ar fi un gest etic care arată că formaţiunea condusă de Nicuşor Dan chiar îşi asumă dorinţa de a contribui la reformarea clasei politice şi doreşte să fie solidari cu aceia care au dificultăţi în a strânge semnăturile în Bucureşti'', a explicat Cernea.

La rândul său, Theordor Paleologu a afirmat că deşi l-a susţinut pe Nicuşor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei nu se aşteaptă la nimic din partea acestuia, afirmând că îi lasă moştenire acestuia proiectele de lege depuse miercuri pentru reducerea numărului de semnături de susţinere şi posibilitatea colectării lor în format electronic.

''Nu mă aştept la nimic din partea USR şi din partea lui Nicuşor Dan. L-am susţinut pentru Primăria Generală fără să aştept absolut nimic înapoi. Este treaba lui ce face. Noi îi lăsăm moşteniere aceste două proiecte. Va intra în Parlament. Sper să le preia, să le ducă la bun sfârşit pentru că în felul acesta va câştiga credibilitate în faţa electoratului'', a declarat Theodor Paleologu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici