Codrin Ştefănescu: Anul viitor, candidatul la prezidenţiale de la PSD şi ALDE îl va bate pe Klaus Iohannis

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat că PSD-ALDE are candidat la prezidenţiale şi că acesta va câştiga alegerile în faţa actualului preşedinte Klaus Iohannis, adăugând că anunţul va fi făcut de coaliţie la momentul potrivit.

4983 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Anul viitor, candidatul la prezidenţiale de la PSD şi ALDE îl va bate pe Klaus Iohannis

Codrin Ştefănescu: Anul viitor, candidatul la prezidenţiale de la PSD şi ALDE îl va bate pe Klaus Iohannis

"Vom face anunţ împreună, la un moment dat şi credeţi-mă că anul viitor candidatul de la PSD şi ALDE îl va bate pe Iohannis, cu tot cu domnul Cioloş care va intra în cursă", a afirmat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, joi seară la o emisiune difuzată de Realitatea Tv.

Acesta a adăugat că anunţul va fi făcut la momentul oportun, "ca să nu cumva să ni-l ia băieţii ăştia de pe stradă dacă îl anunţăm acum".

"Avem candidat PSD pentru preşedinţie. Nu (sunt eu – n.r.). O să anunţăm exact când trebuie ca să nu cumva să ni-l ia băieţii ăştia de pe stradă dacă îl anunţăm acum. Avem în mod sigur un candidat, 100%", a completat Ştefănescu.

Întrebat dacă PSD susţine o candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidenţiale sau dacă preşedintele ALDE va căuta o altă majoritate, Codrin Ştefănescu a răspuns: "O să aveţi o surpriză. Ce majoritate să îşi caute ca să candidezi la preşedinţie. Anunţi candidatura, iei semnături".

Klaus Iohannis a anunţat că este hotărât să candideze pentru încă un mandat de preşedinte al României. ”Vreau să vă comunic acum, aici în această dimineaţă frumoasă: sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinte al României”, a spus şeful statului, sâmbăta trecută la Sibiu.

Preşedintele Iohannis a precizat că a decis să facă anunţul despre candidatura sa la al doilea mandat pentru Preşedinţie în contextul sondajelor care arată un nivel de nemulţumire al românilor de peste 80 la sută. Întrebat cine crede că nu primeşte bine anunţul, Iohannis a răspuns: ”Cred că PSD nu este extrem de fericit că am făcut acest anunţ”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici