Codrin Ştefănescu anunţă că se retrage din viaţa politică

  • Codrin Ştefănescu a anunţat că se retrage o perioadă din viaţa politică.
  • El invocă „motive personale, dar mai ales din motive de sănătate”.
  • În august 2022 fostul lider PSD Liviu Dragnea a solicitat ca imaginea sa să nu mai fie asociată APP.
1640 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu anunţă că se retrage din viaţa politică

„Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viaţa politică. Medicii mi-au cerut şi sunt nevoit să le dau ascultare. Proiectul Alianţa Pentru Patrie, pe care l-am pornit împreună cu mulţi dintre voi in urma cu 13 luni, îşi va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor şi duşmanilor de neam, care prin minciună, hoţie si vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele şi vieţile noastre. Am predat azi, colegilor mei din APP, un partid al patriotilor români, pregatit şi organizat bine in teritoriu să între in lupta decisivă a recuperării României, a demnităţii, a dreptului nostru de a trăi liber in ţara noastră”, anunţă Codrin Ştefănescu.

El precizează că a convocat vineri un CEx şi un congres extraordinar.

„I-am rugat pe colegii mei să înţeleagă situaţia prin care trec, să-l susţină pe Liviu Pop - fost ministru al educaţiei să preia conducerea partidului, să rămână uniţi şi hotărâţi pentru vremurile cumplite ce vor urma”, afirmă Codrin Ştefănescu.

În august 2022, Alianţa Pentru Patrie anunţa că nu va mai folosi din acest moment numele şi imaginea lui Liviu Dragnea: „APP a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea şi numele său în comunicatele şi acţiunile partidului”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici