Codrin Ştefănescu anunţă unde se află Liviu Dragnea şi de ce nu a făcut liderul PSD declaraţii după eşecul referendumului

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea se află la sediul partidului şi că acesta nu a făcut nicio declaraţie după anunţarea rezultatului referendumului deoarece a vorbit el în numele partidului.

15070 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu anunţă unde se află Liviu Dragnea şi de ce nu a făcut liderul PSD declaraţii după eşecul referendumului

Codrin Ştefănescu anunţă unde se află Liviu Dragnea, după eşecul referendumului

„Domnul Dragnea este la sediu. Unde se află Dragnea, unde se află Niculae Bădălău, unde se află Marian Oprişan sau unde mă aflu eu, noi în partid ştim exact, chiar dacă lipsim o zi, două, trei. Nu suntem obligaţi să facem o comunicare publică în sensul ăsta. Domnul Dragnea ştim exact unde se afla, cu cine s-a văzut, ne-am văzut şi noi cu el, toate lucrurile sunt conturate în interiorul partidului”, a afirmat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, marţi pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai spus că Liviu Dragnea nu a ieşit până în prezent cu o reacţie, după anunţarea rezultatului referendumului pentru redefinirea familiei, pentru că declaraţiile pe această temă au fost date de el, în numele PSD.

„Declaraţia pentru referendum am dat-o eu în numele partidului. Este o declaraţie asumată de tot partidul, dată duminică seară, la ora 9:30, după ce s-au bătut pe declaraţii PNL şi USR. 837 355 de membrii de partid susţin această declaraţie. Plus simpatizanţii şi votanţii noştri”, a adăugat Ştefănescu.

Un procent de 21,10% de persoane s-au prezentat la urne, însemnând 3.857.308 din cei 18.279.011 de alegători, a anunţat luni BEC. Astfel referendumul nu este validat, deoarece pragul legal de participare la vot este de 30%. Rezultatele nu sunt finale, acestea urmând să fie luate în considerare după rezultatul contestaţiilor. Pentru redefinirea familiei au votat 91,56%, iar împotrivă 6,47% din cei prezenţi la urne.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reacţie după anunţul BEC privind rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei. Acesta nu şi-a făcut prezenţa nici la biroul său din Camera Deputaţilor, unde îşi petrecea o bună parte din timp. În schimb, liderul PSD i-a delegat luni, lui Florin Iordache atribuţiile de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

„În data de 8 octombrie 2018, atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, potrivit deciziei publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici