Codrin Ştefănescu, după ce Florentin Pandele şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale ca independent: Personal îi înţeleg supărarea

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că îi înţelege supărarea şi îngrijorarea lui Florentin Pandele atunci când vorbeşte despre hărţuirea familiei sale, doarece şi el şi colegi din partid au trecut prin situaţii similare.

1017 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu, după ce Florentin Pandele şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale ca independent: Personal îi înţeleg supărarea

Codrin Ştefănescu, după ce Florentin Pandele şi-a anunţat candidatura ca şa prezidenţiale ca independent: Personal îi înţeleg supărarea când vorbeşte de hărţuirea familiei

„Nu ştiu dacă unii se vor anunţa sau nu după acest anunţ, însă trebuie spus foarte clar că Florentin Pandele a lansat în dezbatere publică două teme extrem de importante de pe buzele tuturor: siguranţa cetăţeanului şi lipsa de aplicare a legilor în domeniul siguranţei cetăţenilor. Eu personal îi înţeleg supărarea, dezamăgirea şi îngrijorarea, atunci când vorbeşte de hărţuirea familiei sale, a copiilor şi acelor dragi de către aşa-zişii activişti sociali de tip hashtag. Pentru că şi eu şi mai mulţi colegi de-ai mei au trecut prin situaţii similare, cunoaştem exact ce se întâmplă în condiţiile de astăzi şi suntem la fel de sideraţi, autorităţile niciodată nu intervin şi nu pun în aplicare legile în vigoare”, a afirmat Codrin Ştefănescu, vineri, pentru MEDAFAX.

Acesta a adăugat că nu ştie dacă primarul oraşului Voluntari chiar va candida ca independent la alegerile prezidenţiale.

„Nu ştiu şi nu am de unde să ştiu dacă Florentin Pandele chiar îşi va depune candidatura ca independent, dar aceste două teme pe care le-a lansat cu siguranţă vor fi subiecte de mare interes. Cred că nu este român în ultima perioadă să nu fie sugrumat de valul de violenţă din societate, de lipsa aplicării legilor în vigoare, de faptul că nimeni nu se mai simte în siguranţă, de faptul că este atacată familia, inclusiv pe propria proprietate. Sunt lucruri care obligatoriu vor crea un val de simpatie şi vor fi amplu discutate. Eu sunt foarte atent dacă domnul Pandele va insista cu aceste două teme, pentru că, pe mine personal, chiar mă interesează”, a conchis Ştefănescu.

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a anunţat, joi seară, că intenţionează să candieze la alegerile prezidenţiale ca independent, subliniind că soţia sa, Gabriela Firea, nu îşi doreşte această funcţie. El a explicat că a hotărât să candideze fiindcă nu mai are încredere în instituţiile statului şi trebuie să existe acţiuni pentru schimbarea României.

Pandele a mai vorbit despre faptul că protestatarul numit Marian Ceauşescu, care a avut discuţii în contradictoriu cu Gabriela Firea după şedinţa CEX al PSD de marţi, a intrat pe proprietatea sa, i-a speriat copii şi a făcut scandal.

„În urmă cu câteva luni de zile, acest personaj a venit acasă la noi. Mi-a speriat copiii, soacra mea era acasă. A vrut să facă baie. A intrat pe proprietate, cred că dacă s-ar fi întâmplat asta în SUA, proprietarul ar fi luat o decizie decisivă. Noi nu eram acasă, erau copiii şi cu soacra mea. A început să dea dintr-o talangă, a început să ţipe, a spus că trebuie să-i deschidă doamna Firea ca să facă baie. Spunea că nu are apă caldă în Bucureşti. A făcut postarea, nu s-a întâmplat absolut nimic!”, a explicat Florentin Pandele, la România TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici