Codrin Ştefănescu şi-a anunţat demisia din PRM. Vadim: Şi-a dat demisia înainte să-l dau eu afară

Vicepreşedintele PRM Codrin Ştefănescu a anunţat că a demisionat din PRM şi, implicit, din toate funcţiile deţinute în acest partid, în timp ce liderul formaţiunii Corneliu Vadim Tudor a afirmat că el i-a transmis acestuia să plece până nu îl dă afară, relatează Ştirile ProTV.

296 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu şi-a anunţat demisia din PRM. Vadim: Şi-a dat demisia înainte să-l dau eu afară

Codrin Ştefănescu şi-a anunţat demisia din PRM. Vadim: Şi-a dat demisia înainte să-l dau eu afară (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Şi-a dat demisia înainte să-l dau eu afară. A fost avertizat să plece pentru că era insuportabilă prezenţa lui. Codrin Ştefănescu este un om bolnav mintal care periodic, o dată la două trei luni, se duce la o clinică de la Lyon să se trateze. Şi, i-am spus cu toată consideraţia faţă de un om în suferinţă, să-şi vadă de sănătate. Dar el s-a ţinut de intrigi şi de bârfe. El dădea sms-uri otrăvite la colaboratorii mei şi la membrii familiei mele. El a făcut nişte lucruri care nu s-au mai făcut în România niciodată. Eu am avut eleganţa să-i transmit să plece până nu-l dau eu afară, cum a mai fost dat o dată afară, în anul 2002, după care s-a dus pe la vreo patru partide. Asta-i cu Codrin Ştefănescu. Şi care era un cal troian al lui Adrian Năstase şi al PSD pe lângă mine. (...) A dat sms-uri acum 6-7 luni că a murit Vadim Tudor, că am făcut infarct şi că am decedat. Şi a dat la fraţii şi la surorile mele. Şi a dat la vechii mei colaboratori. Şi iniţial am crezut că e de la Noua Dreaptă", a declarat Corneliu Vadim Tudor, pentru Pro TV.

La rândul lui, Codrin Ştefănescu a dat un comunicat prin care anunţa că a demisionat din PRM şi implicit din toate funcţiile deţinute în cadrul acestui partid.

"Reconfirm faptul că rămân pentru totdeauna un adversar declarat al PDL, al camarilei grupate în jurul lui Traian Băsescu, precum şi al structurilor de tip mafiot care, practic, coordonează astăzi, prin Guvern, genocidul social, economic si cultural", a precizat Codrin Ştefănescu, potrivit sursei citate.

Codrin Ştefănescu a fost exclus din PRM în anul 2001. El a activat în PSD şi PC, apoi a revenit în PRM, în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici