Comisia juridică a Camerei a avizat abilitarea Guvernului de a da ordonanţe în vacanţa legislativă

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil, joi, proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară, în forma propusă de Guvern, a precizat pentru MEDIAFAX preşedintele comisiei, Bogdan Ciucă.

137 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică a Camerei a avizat abilitarea Guvernului de a da ordonanţe în vacanţa legislativă

Comisia juridică a Camerei a avizat abilitarea Guvernului de a da ordonanţe în vacanţa legislativă *Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Astfel, pe perioada vacanţei parlamentare, Guvernul îşi propune să emită ordonanţe în domeniile economie şi finanţe; afaceri interne; fonduri externe nerambursabile; agricultură şi dezvoltare rurală; educaţie şi cercetare.

Proiectul urmează să intre în dezbaterea plenului Camerei.

Proiectul a fost adoptat anterior de Senat, Camera Deputaţilor fiind decizională.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici