Comisia PDL pentru alegeri: Boc, Blaga, Udrea, Anastase, Flutur, Oltean

BPN al PDL a decis, luni, constituirea Comisiei privind organizarea alegerilor din care vor face parte Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Elena Udrea şi Vasile Blaga şi care va fi coordonată de preşedintele partidului, Emil Boc, a anunţat purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

586 afișări
Imaginea articolului Comisia PDL pentru alegeri: Boc, Blaga, Udrea, Anastase, Flutur, Oltean

Comisia PDL pentru alegeri: Boc, Blaga, Udrea, Anastase, Flutur, Oltean (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Voinescu a precizat că această comisie se va ocupa cu elaborarea strategiei electorale a partidului pentru anul electoral 2012, va avea atribuţii în legătură cu stabilirea candidaţilor la alegeri şi evaluarea organizaţiilor în anul electoral.

"Această comisie va aborda alegerile în manieră foarte largă", a precizat Sever Voinescu.

Întrebat dacă această comisie se va ocupa şi cu trasarea colegiilor, Voinescu a spus că trasarea colegiilor este atributul Parlamentului şi decizia Guvernului.

El a spus că nu trasarea colegiilor ajută la câştigarea alegerilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici