Comisia pentru timpi de antenă: Băsescu şi-a epuizat timpul de campanie la TVR

Preşedintele comisiei pentru repartizarea timpilor de antenă în vederea campaniei pentru referendumul pentru introducerea votului uninominal, Ioan Bivolaru (PSD), a declarat, miercuri, că preşedintele şi-a epuizat timpul de campanie, însă comisia nu a luat nicio decizie în acest sens.

3 afișări
Imaginea articolului Comisia pentru timpi de antenă: Băsescu şi-a epuizat timpul de campanie la TVR

Comisia pentru timpi de antenă: Băsescu şi-a epuizat timpul de campanie la TVR

Deputatul PSD Ioan Bivolaru a declarat, după prima şedinţă a comisiei parlamentare pentru repartizarea timpilor de antenă din campania pentru referendum, că în cadrul comisiei "s-a considerat, după părerea majorităţii celor din comisie", că preşedintele Traian Băsescu şi-a epuizat partea de campanie în ceea ce priveşte emisiunile televiziunii publice.

Bivolaru a spus că şeful statului va putea apărea într-una din emisiunile dedicate ale radioului public, nu însă şi în cele ale televiziunii publice, întrucât ar fi fost "mai harnic" şi şi-ar fi exprimat deja opinia la TVR în privinţa referendumului.

Întrebat de ziarişti dacă s-a votat asupra acestei chestiuni, deputatul PSD a spus că s-a ajuns la un consens între membrii comisiei.

Afirmaţia lui a fost amendată de deputatul PD Valentin Iliescu, care a menţionat că membrii comisiei nu au votat asupra acestei chestiuni, ce ar urma să fie tranşată la următoarea şedinţă a comisiei, de luni.

Iliescu a mai spus că, dacă se va ajunge la "situaţia limită" ca preşedintele să nu mai poată să apară la emisiunile TVR pentru campania pentru referendum, PD îi va ceda din timpul aferent partidului.

Dacă asupra emisiunilor TVR comisia, potrivit lui Bivolaru, "a considerat" că Băsescu "şi-a epuizat" partea de campanie, în ceea ce priveşte emisiunile SRTV preşedintelui i s-a lăsat oportunitatea de a apărea la una dintre emisiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici