Comisia Ridzi va recomanda începerea urmăririi penale

Comisa Ridzi va recomanda începerea urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului, iar PDL va redacta o opinie separată, în care va fi invocată neglijenţa în serviciu, a declarat, joi, deputatul din grupul minorităţilor Mircea Grosaru.

23 afișări
Imaginea articolului Comisia Ridzi va recomanda începerea urmăririi penale

Comisia Ridzi va recomanda începerea urmăririi penale (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit acestuia, Comisia de anchetă va redacta un raport comun, care, însă, va conţine o opinie separată a parlamentarilor democrat-liberali, la care se lucrează încă.

Grosaru a spus că toţi membrii comisiei au hotărât să sesizeze Garda Financiară în cazul firmelor de consultanţă şi publicitate, Curtea de Conturi, în cazul Ministerului Tineretului, Consiliul Concurenţei, pentru ANRMAP, precum şi DNA, pentru începerea urmăririi penale.

Grosaru a precizat că, potrivit Regulamentului Camerei, raportul va fi trimis Comisiei juridice, care va face propunerea de începere a urmăririi penale.

"Va fi o sesiune specială. O să avem de lucru vara aceasta", a arătat el.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a prezentat, miercuri noapte, la Realitatea TV, un document despre care a spus că e varianta finală a raportului comisiei parlamentare de anchetă care o verifică şi a susţinut că este propusă începerea urmăririi penale în cazul său, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare şi de abuz în serviciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici