Concurs de idei bizare pentru conducerea PSD, de la predarea partidului către baronii victorioşi, la Congres pe moţiuni

Apropierea Congresului PSD i-a făcut pe liderii social-democraţi din teritoriu să avanseze idei dintre cele mai bizare pentru reformarea partidului. În timp ce, la centru, pesediştii propun analize serioase pentru a depista cauzele eşecului lui Mircea Geoană la prezidenţiale, unii dintre preşedinţii organizaţiilor judeţene vin cu varianta ca şefia partidului să fie preluată, până la organizarea unui Congres, de liderii acelor filiale care au câştigat la scrutinul din decembrie, informează "Gândul".

15 afișări
Imaginea articolului Concurs de idei bizare pentru conducerea PSD, de la predarea partidului către baronii victorioşi, la Congres pe moţiuni

Concurs de idei bizare pentru conducerea PSD, de la predarea partidului către baronii victorioşi, la Congres pe moţiuni (Imagine: Gândul/Publimedia/Octav Ganea)

"Cei care au pierdut trebuie să facă un pas înapoi, la stânga sau la dreapta. Funcţiile de conducere din partid ar trebui preluate de reprezentanţii organizaţiilor care au câştigat alegerile. Nu ne pot fi mentori politici cei care au pierdut", a declarat, pentru Gândul, liderul filialei Buzău a PSD, Ion Vasile.

Citeşte mai multe despre soluţiile liderilor din teritoriu pentru conducerea PSD pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici