Conducerea Camerei Deputaţilor refuză solicitarea USR de a o chema în Parlament pe Viorica Dăncilă

Biroul Permanent a respins, joi, solicitările USR de a-i invita, în Parlament, pe şeful Executivului Viorica Dăncilă şi pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, deputatul PSD Georgian Pop.

430 afișări
Imaginea articolului Conducerea Camerei Deputaţilor refuză solicitarea USR de a o chema în Parlament pe Viorica Dăncilă

Conducerea Camerei Deputaţilor refuză solicitarea USR de a o chema în Parlament pe Viorica Dăncilă

„(Solicitarea Grupului parlamentar al USR privind „Ora Guvernului” de a-l invita în Parlament pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader -n.r.) se suprapunea cu moţiunea simplă pe sănătate. Atunci rămâne la Ora Guvernului Anton Anton pe 14 mai. Şi Ora primului ministru este respinsă pe principiul că articolul 205 din Regulament spune că o dată invită grupurile parlamentare din opoziţie, următoarea dată poate să fie iniţiativa primului ministru şi atunci când o să vină din nou rândul opoziţie de a invita va fi prezentă doamna prim-ministru”, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Georgian Pop.

Biroul Permanent a respins şi solicitarea USR de a o invita în Parlament pe Viorica Dăncilă,în perioada 4-8 iunie, la dezbaterea cu titlul „Repetent la politica internă, premierul lui Dragnea se pierde şi în politica externă”, pentru a prezenta rezultatele vizitei oficiale în Israel, procedurile urmate în pregătirea vizitei şi pentru a dezbate efectele acestei vizite asupra politicii externe a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici