Conducerea Parlamentului a votat doi noi adjuncţi ai Avocatului Poporului

Conducerea Parlamentului a votat, marţi, doi noi adjuncţi ai Avocatului Poporului, Mircea Criste şi Constanţa Ştefănescu, a anunţat, la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite, vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu.

179 afișări
Imaginea articolului Conducerea Parlamentului a votat doi noi adjuncţi ai Avocatului Poporului

Conducerea Parlamentului a votat doi noi adjuncţi ai Avocatului Poporului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

El a explicat că legea a fost modificată astfel încât Avocatul Poporului îi propune pe cei doi adjuncţi, care sunt votaţi în Birourile Permanente reunite.

”Ei sunt propuşi de Avocatul Poporului. A fost o discuţie din partea grupului PDL, că de ce nu s-a făcut pe baza unei consultări politice. Tocmai asta prevede modificarea legii cu privire la Avocatul Poporului, ca să nu mai fie o consultare politică în ceea ce priveşte … şi o numire politică pentru adjuncţii Avocatului Poporului şi ei să fie propuşi de către Avocatul Poporului”, a spus Cristian Dumitrescu.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a participat, marţi, la şedinţa conducerii celor două Camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici