Congres ALDE: Călin Popescu-Tăriceanu amână depunerea candidaturii pentru şefia partidului

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu a declarat miercuri că nu şi-a depus deocamdată candidatura pentru funcţia de preşedinte ALDE, adăugând că aşteaptă "ultima clipă" pentru această acţiune.

475 afișări
Imaginea articolului Congres ALDE: Călin Popescu-Tăriceanu amână depunerea candidaturii pentru şefia partidului

Congres ALDE: Călin Popescu-Tăriceanu amână depunerea candidaturii pentru şefia partidului (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Călin Popescu-Tăriceanu a fost întrebat dacă şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al ALDE, având în vedere faptul că vineri este prima zi a congresului partidului. "Nu încă, aştept ultima clipă", a replicat Tăriceanu.

În prima zi a congresului, formaţiunea va pune la punct aspecte legate de statut, urmând ca sâmbătă să fie aleasă noua conducere.

"În prima zi a congresului vom vota modificările la statut şi sâmbătă principalele două puncte pe ordinea de zi vor fi dezbaterea şi adoptarea unor moţiuni şi rezoluţii în prima parte şi, după aceea, votul pentru conducerea organismelor statutare", a precizat, joi, la Senat, co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici