Congres PSD pe 21 martie. Firea se gândeşte dacă va candida sau nu pentru o funcţie în partid

  • Gabriela Firea a anunţat, duminică, faptul că PSD va avea Congres în data de 21 martie.
  • Încă nu se ştie dacă va fi online sau video.
  • Firea se gândeşte până săptămâna viitoare dacă va candida sau nu pentru o funcţie în partid, după un cometariu „măgulitor” al lui Marcel Ciolacu.
332 afișări
Imaginea articolului Congres PSD pe 21 martie. Firea se gândeşte dacă va candida sau nu pentru o funcţie în partid

Congres PSD pe 21 martie. Firea se gândeşte dacă va candida sau nu pentru o funcţie în partid

Firea a anunţat, duminică, la Antena 3, că preşedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, i-a confirmat că va fi Congres în 21 martie, dar nu se ştie dacă va fi online sau video.

„Domnul Marcel Ciolacu ne-a confirmat că va fi Congres pe 21 martie, dar hotărârea se va lua dacă va fi online sau video. Atunci votul să fie şi filmat şi supravegheat şi anunţat prin intermediul fiecărui preşedinte de organizaţie”, a spus Firea.

Firea a spus că se gândeşte dacă va candida la o funcţie în partid.

„După ce am anunţat că nu mai candidez la funcţia de preşedinte executiv, am avut o discuţie cu domnul Ciolacu că nu vede o echipă de conducere fără mine şi a rămas că mă mai gândesc săptămâna viitoare. Ne vedem săptămâna viitoare ca să îi dau răspunsul meu. A fost un comentariu măgulitor al domnului preşedinte interimar”, a mai spus Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici