Congresul PSD se va desfăşura la Romexpo

CExN al PSD a votat pentru desfăşurarea Congresului din 20 februarie la Romexpo, decizia fiind luată cu majoritate de voturi, surse participante la şedinţă susţinând că circa 30 de membri au avut această opţiune, în timp ce alţi aproape 10 membri au ales Sala Unirii din Palatul Parlamentului.

1702 afișări
Imaginea articolului Congresul PSD se va desfăşura la Romexpo

Congresul PSD se va desfăşura la Romexpo (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, luni dimineaţa, prin vot, ca lucrările congresului extraordinar din 20 februarie să de desfăşoare la Romexpo, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din CExN.

Aproximativ 30 de membri ai CExN au votat în favoarea propunerii ca lucrările Congresului extraordinar să se desfăşoare la Romexpo, au menţionat sursele citate.

Pentru varianta organizării Congresului la Sala Unirii din Palatul Parlamentului s-au pronunţat aproape zece membri ai CEXN, în timp ce alţi zece s-au abţinut de la vot.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD urma să tranşeze, luni, disputele privind locul desfăşurării Congresului. În timp ce gruparea Geoană dorea organizarea congresului la Romexpo, ideea fiind agreeată de secretarul general Liviu Dragnea şi de liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, gruparea Năstase propunea Palatul Parlamentului pentru convocarea forului suprem de conducere al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici