Constantin: Cel mai probabil, PC va merge separat la europarlamentare. Vom lua o decizie în ACD

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat marţi că PC va merge, cel mai probabil, separat la alegerile europarlamentare, dar că o decizie va fi luată după o discuţie în Alianţa de Centru Dreapta.

222 afișări
Imaginea articolului Constantin: Cel mai probabil, PC va merge separat la europarlamentare. Vom lua o decizie în ACD

Daniel Constantin (Imagine: Alexandru Mihaescu/ Mediafax Foto)

"Este o decizie pe care trebuie să o luăm în ACD şi apoi o vom comunica. Cel mai probabil, după declaraţiile făcute, vom avea drumuri separate la alegerile europarlamentare, dar nu aveam o decizie încă", a precizat Daniel Constantin.

El a făcut aceste precizări la întrebarea dacă la alegerile europarlamentare PC va merge separat de liberali.

Daniel Constantin a mai spus, după şedinţa Biroului Politic al PC, că a discutat despre alegerile din organizaţiile partidului în perspectiva Congresului din septembrie şi că s-a făcut "o analiză parţială, la un an de guvernare a USL".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la Congresul PSD din aprilie, că partidul intră în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, el arătând că PSD nu se va mai afla în luna mai 2014 sub "umbrela USL".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ulterior că este normal ca PSD şi PNL să meargă pe liste separate la europarlamentare şi că ar fi fost de preferat un anunţ făcut de către USL, nu unilateral, doar de PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici