Constantin: Deşi este un om mare, Piedone e un fricos

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, vineri, că aşteaptă ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, să dea dovadă că are demnitate şi să-şi dea demisia din partid, liderul PC apreciind însă că Piedone, deşi e un om mare, este un om fricos.

211 afișări
Imaginea articolului Constantin: Deşi este un om mare, Piedone e un fricos

Constantin: Deşi este un om mare, Piedone e un fricos (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax foto)

"Eu aştept un dram de demnitate de la domnul Piedone, să-şi dea demisia şi din calitatea de membru de partid şi să vină în faţa cetăţenilor şi să-i întrebe dacă e bine sau rău că azi e în barca celor care au tăiat pensii şi salarii şi dacă pentru acele 300 de blocuri şi 15 creşe merită să faci un astfel de gest. Aştept caracterul domnului Piedone să iasă încă o dată la suprafaţă", a spus Constantin, întrebat dacă îl va exclude din partid pe Popescu-Piedone.

El l-a criticat pe primarul Sectorului 4 pentru apariţia sa alături de miniştrii Elena Udrea şi Gabriel Oprea.

"Imaginea de ieri vorbeşte de la sine şi nu cred că trebuie să mai facem alte comentarii. Când îl vedem pe domnul Piedone între doamna Udrea şi domnul Oprea, cei care au nenorocit şi cetăţenii Sectorului 4, cred că lucrul ăsta vorbeşte de la sine despre caracterul pe care-l are domnul Piedone şi respectul pe care-l are faţă de cetăţenii Sectorului 4. Chiar dacă este un om mare, părerea mea este că e un om fricos în faţa cetăţenilor şi furiei pe care cetăţenii o vor avea când vor veni la vot", a spus Constantin.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunţat, joi, la conferinţa municipală a UNPR Bucureşti, că în 2012 va candida pentru un nou mandat din partea UNPR, susţinând că a ales să nu trădeze alegătorii din Sectorul 4.

Piedone a amintit, după ce şi-a anunţat decizia, de "puternicele relaţii de prietenie" cu liderii UNPR Gabriel Oprea şi Neculai Onţanu.

Piedone a afirmat că decizia sa de a nu mai candida din partea PC nu echivalează cu o trădare, întrucât bucureştenii din Sectorul 4 vor avea de câştigat dacă va candida sub sigla UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici