Constantin Niţă îi vede pe Sârbu şi Diaconescu miniştri în Guvernul Boc

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a declarat, vineri, la Braşov, că este convins că Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, care au demisionat din PSD, se vor regăsi în curând pe lista de miniştri în Guvernul Boc.

58 afișări
Imaginea articolului Constantin Niţă îi vede pe Sârbu şi Diaconescu miniştri în Guvernul Boc

Constantin Niţă îi vede pe Sârbu şi Diaconescu miniştri în Guvernul Boc (Imagine: Mediafax Foto)

Niţă a declarat, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la noi demisii din partid, însă acest lucru nu va afecta imaginea social-democraţilor.

"Regret incidentele din ultima săptămână, care nu s-au mai întâmplat niciodată în istoria partidului. Eu cred că în două-trei luni Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu se vor regăsi, cu siguranţă, ca miniştri în Guvernul Boc", a declarat Niţă.

El a spus că este de neînţeles că unii colegi ai săi din PSD, care s-au bucurat până acum de tot sprijinul partidului, au luat în această săptămână decizia de a demisiona.

"Este adevărat că PSD, din poziţia sa de partid de opoziţie, nu le poate oferi deocamdată decât speranţe, iar ei au preferat în schimb ceea ce le oferă PDL. Îi înţeleg pe cei tineri care au avut astfel de reacţii, dar cei cu vechime în partid chiar nu au o scuză", a mai afirmat preşedintele PSD Braşov.

Niţă a spus că, indiferent de demisiile din partid, PSD "se va bate" în continuare pentru ideile social-democrate şi pentru câştigarea alegerilor locale în 2012.

"PSD nu va dispărea aşa uşor din cauza unor plecări", a adăugat Niţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici