Consulul României la Milano a venit la Guvern pentru explicaţii în cazul DGIPI

Consulul României la Milano, Tiberiu Dinu, a sosit, luni, la sediul Guvernului, pentru a-i prezenta premierului Emil Boc clarificări cu privire la listingul telefonic invocat în cadrul anchetei la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din Ministerul de Interne.

178 afișări
Imaginea articolului Consulul României la Milano a venit la Guvern pentru explicaţii în cazul DGIPI

Consulul României la Milano a venit la Guvern pentru explicaţii în cazul DGIPI

Şeful Guvernului i-a solicitat, vineri, ministrului de Externe, Cristian Diaconescu, să-l convoace la o întâlnire la Palatul Victoria pe consulul României la Milano, Tiberiu Dinu, pentru a clarifica această situaţie.

Ministrul de Externe a declarat, duminică, că deocamdată nu se pune problema rechemării, din punct de vedere diplomatic, a consului României la Milano.

Fostul şef al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din Ministerul Internelor, Cornel Şerban, i-a dat consulului României la Milano, Tiberiu Dinu, listingurile telefonice ale unui politician român, în legătură cu această informaţie fiind audiaţi, miercuri, doi angajaţi de la DGIPI, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici