Contre în spaţiul virtual marca Simion-Cioloş: Corbul a pierdut caşcavalul? / Minţiţi lumea

  • Dialog George Simion-Dacian Cioloş pe Facebook
  • Copreşedintele AUR a adăugat un comentariu ironic la postarea liderului USR
  • Cioloş îl acuză pe Simion de minciună
13514 afișări
Imaginea articolului Contre în spaţiul virtual marca Simion-Cioloş: Corbul a pierdut caşcavalul? / Minţiţi lumea

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Corbul a pierdut caşcavalul? L-a luat Vulpea?”, a comentat George Simion la postarea lui Dacian Cioloş.

Liderul USR i-a răspuns copreşedintelui AUR.

„Văd că vă e greu să înţelegeţi diferenţa între fabulă şi fabulaţii. Probabil din acelaşi motiv nu pricepeţi diferenţa dintre COVID-19 şi gripă sau cea dintre mască şi vizieră. Măcar citindu-vă, mi se lămureşte de ce marele act de curaj al dumneavoastră şi al partidului pe care-l conduceţi e să minţiţi lumea că nu exista pandemie”, a scris şi Dacian Cioloş.

PNL a reuşit să arunce copilul şi să păstreze copaia, scria liderul USR, Dacian Cioloş, în postarea sa: „Dintr-un partid care conducea o coaliţie guvernamentală a devenit a cincea roată la căruţa PSD”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici