Corina Creţu: Am plecat pentru că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD

Corina Creţu a declarat, duminică, la Convenţia Pro România, că motivul pentru care a plecat din PSD şi a renunţat la funcţia de comisar european a fost că i-a fost ruşine să mai spună la Bruxelles că este în Partidul Social Democrat.

15436 afișări
Imaginea articolului Corina Creţu: Am plecat pentru că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD

Corina Creţu: Am plecat pentru că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD

Corina Creţu a declarat că „degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro”, europarlamentarul făcând referire la faptul că preşedintele interimar al PSD a declarat, anterior, că nu îi e teamă să spună ce comisar european bun a fost Corina Creţu.

„Am plecat după 29 de ani din PSD. Credeţi că după 29 de ani în PSD mi-a fost uşor să plec şi să părăsesc o funcţie cu un salariu de 18.000 de euro pe lună, înainte de termen? Am plecat că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD. Degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro. Cum puteam eu, comisar european, să explic faptul că şi acum 70% din banii europeni din 2014 i se cuvin României. Aşteaptă la Bruxelles să fie accesaţi", a spus Corina Creţu.

Corina Creţu a ţinut să îi dea replica lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE a spus că există „o conspiraţie” împotriva României.

„Domnule Tăriceanu, nu e nicio conspiraţie mondială împotriva României”, a mai spus Creţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici