Corina Şuteu a fost convocată de premier ca urmare a zvonurilor de miercuri privind demisia. Reacţia Guvernului: S-au stabilit priorităţi până la finalul mandatului

Ministrul Culturii, Corina Şuteu, a fost convocată joi de premierul Dacian Cioloş la o discuţie lămuritoare, după ce în presă au apărut informaţii despre posibila demisie din Guvern a acesteia.

1469 afișări
Imaginea articolului Corina Şuteu a fost convocată de premier ca urmare a zvonurilor de miercuri privind demisia. Reacţia Guvernului: S-au stabilit priorităţi până la finalul mandatului

Corina Şuteu a fost convocată de premier ca urmare a zvonurilor privind demisia

Şeful Executivului a chemat-o pe Şuteu la Palatul Victoria pentru a-i cere explicaţii după informaţiile neoficiale apărute în cursul zilei de miercuri potrivit cărora ministrul ar intenţiona să demisioneze pentru eşecul campaniei de subscripţie la Cuminţenia Pământului, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Corina Şuteu a devenit ministru al Culturii la începutul lunii mai ca urmare a demiterii lui Vlad Alexandrescu.

Reacţia Guvernului după convocarea Corinei Şuteu: S-au stabilit priorităţi până la finalul mandatului

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat joi că premierul Dacian Cioloş şi ministrul Culturii, Corina Şuteu, s-au pus de acord asupra ''câtorva priorităţi'' pe care ministrul ''le va urmări până la finalul mandatului'', precizări ce vin după zvonurile privind o posibilă demisie.

"Premierul Dacian Cioloş a avut azi la sediul Guvernului o discuţie cu ministrul Corina Şuteu despre câteva aspecte legate de sprijinul acordat Ministerului Culturii. Împreună s-au pus de acord asupra câtorva priorităţi pe care doamna Corina Şuteu le va urmări până la finalul mandatului", a declarat pentru MEDIAFAX Liviu Iolu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici