Corlăţean: Evaluarea CEx de la Mamaia, parţială şi incompletă

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, numit coordonator al PSD Braşov, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că evaluarea CExN de la Mamaia, unde s-a decis dizolvarea organizaţiilor cu sub 20% la locale, a fost una "parţială", "incompletă", care a marşat pe "aspectul sancţionator".

46 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: Evaluarea CEx de la Mamaia, parţială şi incompletă

Corlăţean: Evaluarea CEx de la Mamaia, parţială şi incompletă (Imagine: Mediafax Foto)

"Consider că evaluarea a fost parţială, incompletă şi a mers mai ales pe aspectul sancţionator - aici am a reproşa deciziei de la Comitetul Executiv. Dar nu vreau să redeschid o discuţie, o polemică, noi avem ca obiectiv stabilizarea organizaţiilor şi munca pentru campanie", a precizat Corlăţean.

El a arătat că, aşa cum a spus şi în cadrul BPN, de luni, ceea ce a lipsit la Comitetul Executiv a fost, în primul rând, o analiză de fond a procesului electoral a diferitelor organizaţii şi a rezultatului, pentru că ar fi constatat, în cazul Braşovului, că procentul de 18% a fost cel convenit cu conducerea centrală şi cu echipa de campanie.

"Am obţinut, în general, (la Braşov, n.r.) rezultatele la modul realist pe care ni le-am propus. Erau şi aspecte pozitive care trebuia să fie luate în calcul şi nu doar aspectul sancţionator, care a fost singurul prezent în decizia de la Comitetul Executiv", a spus Corlăţean.

Corlăţean a arătat că pragul de 18% la locale a fost stabilit anterior alegerilor, în ceea ce priveşte performanţa organizaţiei din Braşov.

El a precizat că a început restructurarea organizaţiei PSD Braşov, nu doar a Biroului Judeţean, ci şi la nivelul organizaţiilor locale.

El a spus că joi va avea loc Conferinţa extraordinară, unde se va restructura Biroul judeţean, se vor depune mandatele în timpul conferinţei şi, totodată, vor fi organizate alegeri.

"Ştiu că Niţă intenţionează să îşi prezinte candidatura, nu ştiu dacă şi alţi colegi au aceeaşi intenţie. Este firesc şi democratic să fie prezentată şi candidatura lui Niţă", a declarat Corlăţean.

El a arătat că nu crede că sunt atât de multe de reproşat în sine liderului PSD Braşov, Constantin Niţă, cât mai ales anumitor vulnerabilităţi în structurile locale, acolo unde primari PSD, aflaţi la al treilea sau al patrulea mandat, s-au crezut eterni şi nu au făcut o campanie electorală serioasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici