Corlăţean, la comisii în Parlament pe tema atacului terorist din Algeria

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, va fi prezent, marţi dimineaţă, la comisiile parlamentare de politică externă, pentru a face o prezentare în legătură cu atacul terorist din Algeria şi implicaţiile acestuia, informează Camera Deputaţilor.

209 afișări
Imaginea articolului Corlăţean, la comisii în Parlament pe tema atacului terorist din Algeria

Titus Corlăţean (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, preşedinţii Comisiilor de politică externă din Senat şi Camera Deputaţilor, Petru Filip şi, respectiv, Laszlo Borbely, s-au consultat, luni, cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, privind ultimele evoluţii ale atacului terorist din Algeria.

"S-a convenit, de comun acord, ca ministrul Afacerilor Externe să facă o prezentare în cadrul celor două Comisii pentru politică externă privind evenimentele, implicaţiile asupra statutului cetăţenilor români aflaţi în zonă şi contextul atacului, marţi, 22 ianuarie 2013, ora 9.00 la Salonul Alb din Palatul Parlamentului", precizează sursa citată.

Doi români şi-au pierdut viaţa în urma atacului terorist din Algeria, în timp ce alţi trei s-au salvat.

Preşedintele Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaţilor, Laszlo Borbely, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că îi va cere ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, să se prezinte în faţa acestei comisii pentru a prezenta un raport privind criza ostaticilor din Algeria, în care doi români au murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici