Corlăţean merge în vizită în Irlanda, ţară care deţine preşedinţia Consiliului UE

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, va face, în perioada 22-23 februarie, o vizită la Dublin, în Irlanda, ţară care deţine preşedinţia semestrială a Consiliului Uniunii Europene.

112 afișări
Imaginea articolului Corlăţean merge în vizită în Irlanda, ţară care deţine preşedinţia Consiliului UE

Titus Corlăţean (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şeful diplomaţiei va avea întrevederi cu omologul irlandez, Eamon Gilmore, vice-premier şi ministru al Afacerilor Externe şi Comerţului, cu Lucinda Creighton, ministru de stat pentru Afaceri europene, precum şi cu preşedinṭii Comisiilor pentru Afaceri externe şi pentru Afaceri europene ale Parlamentului irlandez.

Potrivit unui comunicat MAE, vizita ministrului de Externe la Dublin "se înscrie în demersurile politico-diplomatice menite să diversifice şi să aprofundeze relaţiile bilaterale româno-irlandeze şi să promoveze temele de interes pentru România aflate pe agenda europeană şi internaţională".

Corlăţean va susţine şi o alocuţiune la Institutul Irlandez pentru Afaceri Internaţionale şi Europene, pe tema Politicii Europene de Vecinătate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici