Corlăţean: Textul moţiunii de cenzură este practic finalizat

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat, miercuri, că în şedinţa departamentelor de specialitate ale partidului, textul moţiunii de cenzură a fost practic finalizat, decizia privind momentul depunerii urmând a fi luată la începutul săptămânii viitoare.

3 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: Textul moţiunii de cenzură este practic finalizat

Corlăţean: Textul moţiunii de cenzură este practic finalizat

Corlăţean a arătat că textul va fi prezentat la începutul săptămânii viitoare Biroului Permanent Naţional, când va avea loc şi discuţia pe textul final al moţiunii.

Corlăţean a mai declarat că nu îşi explică de ce Ion Iliescu a spus că nu există un text al moţiunii. Potrivit lui Corlăţean, a existat o primă discuţie pe un proiect de text prezentat de Dan Mircea Popescu în Biroul Permanent Naţional în urmă cu câteva zile.

"Este un text practic finalizat, au fost astăzi (miercuri - n.r.) câteva sugestii, amendamente, propuneri, preluate şi de la Biroul Permanent, dar şi din partea unor şefi de departamente, care au fost încorporate. O ultimă lectură, mai politică, va fi dată şi vom aproba acest text la Biroul Permanent Naţional de la începutul săptămânii viitoare, iar textul va fi prezentat şi la Comitetul Executiv", a spus Corlăţean.

El a arătat că lista de semnături va fi gata odată cu depunerea moţiunii de cenzură în Parlament.

Corlăţean a precizat că decizia privind momentul depunerii moţiunii va fi luată la începutul săptămânii viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici