Cosmin Boiangiu este noul purtător de cuvânt al MAE

Ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, numirea ca purtător de cuvânt al MAE a lui Cosmin Boiangiu, în vârstă de 38 de ani, diplomat de carieră, în locul lui Ilie Bănică.

306 afișări
Imaginea articolului Cosmin Boiangiu este noul purtător de cuvânt al MAE

Cosmin Boiangiu este noul purtător de cuvânt al MAE (Imagine: Mediafax Foto)

Cosmin Boiangiu a lucrat împreună cu Lazăr Comănescu la misiunea României la NATO. El a lucrat de asemenea la Reprezentanţa României la ONU într-o perioadă în care România are membră a Consiliului de Securitate.

Comănescu a precizat că, în opinia sa, comunicarea din partea Ministerului de Externe reprezintă un aspect important din punctul său de vedere. El a spus că, în afara unor îmbunătăţiri de ordin logistic, se va pune accent şi pe elemente concrete, şi anume ca Direcţia generală de comunicare din MAE să aibă o echipă de profesionişti.

Ministrul a spus că va fi o echipă formată din el însuşi şi membrii acestei Direcţii. În afară de Cosmin Boiangiu care preia funcţia de purtător de cuvânt, Comănescu i-a mai prezentat pe Oana Marinescu în calitate de director general de comunicare şi pe Teodora Mircea ca director de comunicare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici